Najbolje od Silana za osetljivu kožu podložnu alergijama

Najbolje od Silana za osetljivu kožu podložnu alergijama

SHARE

Osetljiva koža postaje problem za sve veći broj porodica širom Evrope. Danas mnogo osoba pati od alergija – i u skoro svakom domaćinstvu postoji bar jedna osoba sa osetljivom kožom.

ThinkstockPhotos 151332978 Najbolje od Silana za osetljivu kožu podložnu alergijama
Granada, Andalusia, Spain

Bilo da negujete osetljivu kožu ili da se brinete o članu porodice koji pati od alergije, veoma je važno da odaberete proizvod koji nudi najbolju negu kako biste sprečili iritaciju. Pošto je koža skoro neprestano u kontaktu sa odećom, briga o tome da odeća i veš budu mekani i nežni na dodir je jedan od izbora koji morate da napravite. Silan Sensitive ima unapređenu formulu za osetljivu kožu koja je pogodna čak i za osobe sa alergijama.
Blaga formula je dermatološki testirana i preporučena od strane Evropskog centra Fondacije za istraživanje alergija (ECARF), evropskog neprofitnog instituta koji koristi naučno-istraživačke tehnike za testiranje proizvoda koji ne izazivaju alergije.
Osim toga što nudi prijatan miris u kome će cela porodica uživati, unapređena grupa Silan Sensitive proizvoda čini da veš bude i neverovatno mekan na dodir. Pored formule koja je pogodna za osetljivu kožu beba i odraslih, Silan Sensitive će vašem vešu pružiti sve što očekujete od omekšivača.
SISE 1L KI 1 Najbolje od Silana za osetljivu kožu podložnu alergijama
Razmazite sebe fantastičnim Silan Sensitive omekšivačem sa blagim mirisom.

Tekst: PR

Foto: Promo

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar