Početna Mališan Rastemo i učimo Da slova dobiju razigrana lica pobrinula se Pozornica

Da slova dobiju razigrana lica pobrinula se Pozornica

Nova knjiga za decu Natalije Sknepnek

Pozornica sa 30 lica“

Drugo, dopunjeno izdanje knjige za decu Natalije Sknepnek „Pozornica sa 30 lica“ spremno je da se ponovo zaigra sa decom. „Pozornica sa 30 lica“ predstavlja azbuku u jedinstvenoj formi kratkih dramskih sukoba.

Personifikovana slova u razigranoj formi željna su da se predstave deci – istaknu svoje čari i da ih motivišu da ih zavole i što lakše usvoje. Svako slovo predstavljha sa kratkimm , edukativnim i zvučnim monologom, a dva susedna slova azbuke ulaze u dramske dijaloge. „Pozornica sa 30 lica“ sastavljena je od 30 kratkih monologa i 15 kratkih dramskih sukoba koji na praktičnom nivou približavaju deci svih 30 slova azbuke kroz edukativne, slikovite, zvučne i igrolike sadržaje sa ciljem razvoja govora, mašte, kao i senzibiliteta za kreativnu upotrebu jezika.

Knjiga je bogato ilustrovana karakterističnim i deci bliskim likovnim izrazom ilustratora i karikaturiste Nikole Dragaša.

Knjigu možete poručiti po promotivnoj ceni na www.natalijasknepnek.com

Uz svaku knjigu poklon!

Prvih deset čitateljki koje nam na imejl mama&beba@color.rs dostave ime, prezime, adresu i kontakt telefon na poklon dobijaju knjigu ”Pozornica sa 30 lica”.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here