Početna Ishrana Trudnice i mame Festival za trudnice u Crown plazi

Festival za trudnice u Crown plazi

Veliki festival ugledne beogradske Škole roditeljstva “Mamin san”, održaće se u subotu, 24. septembra u Crown Plazi u Beogradu (sala 1, prizemlje), s početkom u 16 časova.

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

Kako je škola usmerena na dobrobit trudnica i porodilja, i ovaj festival nosiće taj pečat. Sve trudnice dobiće mogućnost besplatne edukacije od vodećih stručnjaka iz oblasti usko vezanih za porođaj i roditeljstvo, kao i mnoštvo poklona, koji će imbiti od koristi i u trudničkim danima, a naročito nakon porođaja.

– U okviru festivala organizovana su stručna predavanja namenjena edukaciji budućih roditelja. Pozivamo sve trudnice i buduće očeve, ali i oni koji su već postali roditelji da dođu da se družimo da, zajednički, kroz edukaciju, proslavimo roditeljstvo – kaže predsednica Udruženja “Mamin san” Danka Todorović.

Foto: Promo
Foto: Promo

Predavanje će na temu prenatalne psihologije držati akademik prof. dr Vladeta Jerotić, na temu dojenja i NTC učenja govoriće dr Marija Barać, a logoped-defektolog Svetlana Torbica održaće predavanje na temu govorno jezičkog razvoja.

Poseban segment u toku festivala namenjen je predstavljanju adaptiranog mleka Humana, zdravom pripremanju hrane za dece u oranizaciji Zepter, kao i prezentaciji proizvoda za negu bebine kože iz La roshe kozmetike.

Sve trudnice očekuju i poklon paketi iz DM drogerije.

Napomena: Učešće je besplatno.

Trudnice mogu da potvrde svoj dolazak na e-mail: skola.mamin.san@gmail.com.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here