NOVINA IZ PODRAVKE – LINO LADA KREMNI NAMAZI SA POVEĆANIM PROCENTOM LEŠNIKA

NOVINA IZ PODRAVKE – LINO LADA KREMNI NAMAZI SA POVEĆANIM PROCENTOM LEŠNIKA

SHARE

Kompanija Podravka ima 35 godina dugu tradiciju proizvodnje visokokvalitetnih slatkih kremnih namaza. Kroz decenije proizvodnje razvijali su se novi ukusi i usavršavale postojeće recepture. Danas Lino lada asortiman ima najveći broj ukusa kremnih namaza na srpskom tržištu, a od nedavno i unapređenu recepturu sa povećanim procentom lešnika. Na tržištu Srbije u ponudi su Lino lada nougat, Lino lada duo, Lino lada milk i Lino lada kokos.

Lino lada palacinka dan 200x300 NOVINA IZ PODRAVKE   LINO LADA KREMNI NAMAZI SA POVEĆANIM PROCENTOM LEŠNIKA

Lino lada nougat
Nova receptura Lino lada nougat namaza uključuje čak 13% lešnika, a uz savršenu kombinaciju sa visokokvalitetnim kakaom rezultat je ukus kome niko ne može odeleti! Lešnici su odličan izvor minerala i vitamina, a kakao je izvor magnezijuma i antioksidansa.

Lino lada duo
Lino lada duo je nastala od isključivo prirodnih sastojaka; mleka, kakaa i najfinijih prženih lešnika kojih sadrži čak 10%. Ovaj dvobojni kremni namaz je pravi izbor za one koji preferiraju kombinaciju oba ukusa, čokoladnog i mlečnog.

Lino lada milk
Za svoj neodoljiv ukus i teksturu Lino lada milk duguje velikom procentom mleka u svom sastavu (18%) i najfinijim prženim lešnicima (9%). Kalcijum iz mleka neophodan je našem organizmu za izgradnju kostiju i zuba.

Lino lada kokos
Još jedna novina kada je reč o Podravka kremnim namazima. Lino lada kokos, namaz koji su zavoleli potrošači u celoj Adria regiji. Kokos definitivno nije sam „zalutao“ u namaz, već je upravo tu za one koji ne mogu da mu odole i za sve one koji vole da isprobavaju nove ukuse. Puno mleka uz dodatak kvalitetnih lešnika i kokosovog brašna čine neodoljivom ovu kremastu kombinaciju.

Lino lada palacinka dan 2 300x200 NOVINA IZ PODRAVKE   LINO LADA KREMNI NAMAZI SA POVEĆANIM PROCENTOM LEŠNIKA

Svi namazi iz Lino lada asortimana su prava poslastica na kriški hleba, u palačinkama, odličan su sastojak za kolače i torte, kao dodatak sladoledu, ali statistika kaže da se Lino lada najbolje jede krišom na kašičicu.

 

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar